Lattmann-Van der Heijde

Persoonlijke aandacht

  en betrokkenheid 

  met zakelijk afstand

Mr. C.M. (Ineke) Lattmann-Van der Heijde heeft tijdens haar werkzaamheden in de gezondheidszorg rechten gestudeerd aan

de Universiteit van Amsterdam. Sinds 1995 is zij werkzaam

in de advocatuur.


Zij is voornamelijk werkzaam op de rechtsgebieden die het familierecht en letselschade betreffen.

Familierecht

Vanuit haar gevarieerde advies- en procespraktijk houdt Ineke zich onder meer bezig met het behartigen van de belangen van particulieren en ondernemers in familiezaken zoals echtscheiding/ beëindiging samenleving en alle daaraan gerelateerde zaken zoals alimentatie, vermogensrechtelijke afwikkeling (o.a. huwelijkse voorwaarden met veelal een verrekenbeding, verdeling van gemeenschap van goederen), het ouderschapsplan, alsmede gezag- en omgangskwesties. Voorts behandelt zij zaken op erfrechtelijk gebied.


Tevens is zij scheidingsmediator, lid van de vereniging van Familierechtadvocaten Scheidingsmediators (vFAs), de vereniging Collaborative Divorce Holland, de International  Academy of Collaborative Professionals  (IACP) en gecertificeerd NMI mediator.


Ineke voldoet aan de kwaliteitseisen en deelnamecriteria voor “Mediation naast Rechtspraak’. Regelmatig worden partijen door de rechtbanken en de gerechtshoven voor mediation naar haar doorverwezen.


Het familierecht is een rechtsgebied dat zeer veelzijdig is. Een grondige juridische kennis, alsmede bekwaamheid op financieel terrein zijn onontbeerlijk. Verder is psychologisch inzicht onmisbaar. Deze onderdelen zijn voor Ineke de uitgangspunten voor een goede en effectieve behandeling van haar zaken.


Letselschade

Gezien haar voorgeschiedenis in de gezondheidszorg heeft Ineke grote affiniteit met letselschade. In dat kader behartigt zij de belangen van slachtoffers die letsel hebben opgelopen door arbeids- en verkeersongevallen en medische fouten. Zij is lid van de Werkgroep Artsen en Advocaten, de Vereniging voor Gezondheidsrecht en de Vereniging voor Letselschade Advocaten en werkt nauw samen met medisch adviseurs.


Letselschade veroorzaakt door een derde  kan grote impact hebben op het verdere leven van het slachtoffer. Schade kan ontstaan door bijvoorbeeld inkomensverlies, extra huishoudelijke hulp, onderhoud van het huis en tuin, extra reiskosten, niet door de ziektekostenverzekeraar vergoede fysiotherapie en medicatie etc.

De schade kan worden verhaald op de diegene, of de instantie die aansprakelijk is voor de door het slachtoffer opgelopen schade.


De basisprincipes van Ineke Lattmann-Van der Heijde voor zowel familie-

als letselschadezaken zijn persoonlijke aandacht en betrokkenheid met

zakelijke afstand.KvKnr. 34377803 - BTWnr. NL082065408B01 - Beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten bij

Nationale Nederlanden


tel.: 020 - 6851 715

fax: 020 - 6835 430

Middenweg  57- A

1098 AD Amsterdam 

    WLT advocaten

    Route

  De Wit

   Tarieven

    Links

    Türkkol